Måste ses!!

Snacka om att lägga ner själ och hjärta i ett problem...
är det tragiskt eller är det vackert?
 
 
 

「The Story of Two Worlds low start V16」 from project_daihold on Vimeo.


Gaisenjarga 2012

när mitt kära vegas kraschade så tog krafterna slut och jag klippte snabbt ihop en "skitfilm" i Windows Movie Maker med extremt dåliga övergångar både i bild och ljud, jag kan inte det programmet så bra så det blev vad det blev... man får ju då ivf en inblick i hur vi hade det! sen ber jag om ursäkten för kvaliteten på den rörliga bilden, Patrik hade antagligen nån inställning fel...
 
jag önskar jag hade kunnat säga se och njut.... men se den ivf :D
 
 
https://vimeo.com/44469291

Källsberget idag

så blev det att jag å Patrik drog iväg till Källsberget vid halv 6 ungefär, doggade upp på paparazzo elefanten 7a+, tycker den leden är lite knepig, kanske bara jag men jag har svårt att hitta sekvenserna i den..

Sen värmde jag lite till och spanade in betan på bigger than jim 7b, första gången jag är upp på den å kollar, sen gjorde jag ett press men föll 2 klipp från toppen, jag var så sjukt pumpad å så ska du göra 4 flytt i rad på mindre crimpers, kom upp fel med foten och jag var verkligen inte så få kraft till att göra det... men men det känns som den nog sitter nästa gång bara jag kommer rätt och använder lite av den där extra kraften vi alla besitter =)

hur som haver var det en riktigt fin dag!

Exorcisten

Var upp på hundberget en sväng igår med Anton, det gäller ju att passa på innan vädret blir dåligt, ska ju tydligen regna mest hela veckan...

Värmde 2 turer på exorcisten å sen gjorde jag ett ledpress och satte den med ganska god marginal kändes det som... Kändes dåligt när jag startade, jag var trött å sliten sen helgen och inte alls peppad, men när jag väl for så kändes det bättre och jag hade god marginal :)

Det enda som var synd är att den ack så viktiga sidepull crimpern i kruxmovet var blöt och det är ingen stor crimper heller... Men det gick då riktigt smärtfritt att sätta cruxet ändå :) det är ganska kul att jag som är så otroligt kort får göra 4 fotförflyttningar innan jag kan gå vidare och göra det långa flyttet till nästa crimp... Anton nådde med enbart 1 fotförflyttning, känns ju lite orättvist :) haha och speciellt i krux sekvensen :)


Tillbaka till verkligheten

Så har man kommit hem efter en totalt underbar helg i gaisenjarga där jag fick borsta upp mitt första problem, göra min första FA samt knäcka mitt personbästa allt på samma problem som jag döpte till "Älvsbyn"

Men som rubriken antyder är man tillbaka till verkligheten, fast det är heller inte riktigt det jag menar utan jag pratar om nyturen "tillbaka till verkligheten" vi var ett gäng och ingen har nog någonsin sett sån action som där och då!! Jävligt ballt var det och jag ångrar att jag inte försökte lite hårdare... Men men, problemet var ett sva med ett dyno från skit på slutet...

Men jag ska skriva en bättre reseberättelse sen med bilder och film!!


Gaisenjarga

Nu börjar det dra ihop sig för boulderträffen uppe i gaisenjarga oxå... vi far imorrn och jag som normalt skriver packlistor å börjar göra i ordning långt i förväg har inte förberett nånting alls... ska fara å handla lite ikväll men det blir ganska minimal packning i år =) tror till och med att jag bara ska ta mina vibram dojjor med mig och totalt skippa allt vad kängor och gympadojjor heter..
vad behöver man egentligen??
paddor, kalk och mina solution... då kan man klättra
tält, liggunderlag å sovsäck då kan man sova
kök, vattenflaska och mat då överlever man
nån 3.5a för mysfaktorn
tja nå mer än så behöver man väl inte?? har lite frystorkad mat i garaget som jag tror jag skall använda då behöver jag inte släpa med mig nå annat heller å packningen krymper lite...
jaja man börjar då längta nu å hoppas på bra väder!!

exorcisten 6c

Var iväg en sväng igår på hundberget, de gäller ju å passa på dom få gånger det är bra väder =)
dock var det lite för bra väder igår dock, solen låg rakt på klippan å det var ganska "grisigt" att klättra, det gick mkt kalk me andra ord ;)
körde ivf exorcisten igår, bara på toprep och då satt den på typ 3e försöket... fick borsta å peta en hel del mossa mellan varven och en liten men ack så viktigt crimp höll sig ganska blöt hela tiden... men exorcisten sitter garanterat nästa gång bara alla grepp håller sig torra så... kändes lite mysko att bara köra toprep faktiskt men nu vart det så och det var egentligen kanske bra eftersom man fick borsta en hel del...
hade även en nybörjare med oss, micke, och det gick riktigt bra för han! trevligt med nytt folk!!

Hundberget

Haft sån fruktansvärd abstinens efter klättring, det har ju regnat i 2 veckor typ å har det varit bättre väder så har man jobbar, men äntligen idag så tog jag mig iväg med Robban på hundberget å vi valde att prova en ny klippa, cybermanklippan (vi har bara kört på övre/nedre kärleksklippan förut) vi valde att testa leden med samma namn: cyberman, den är nå 6c+ ungefär, tog 2 vändor att fixa fram rätt beta å sen var krafterna helt slut! Kände faktiskt att 3e presset skulle den sitta som ett smäck men pumpen kom sprutande som ett brev på posten och jag orkade inte göra ett klipp från en crimp och sen var jag totalt slut men man brände ut det sista man hade :)

Provade lite på astrogirl sen oxå men jag hittade då ingen beta från halva vägen å upp till toppen, man har ju klättrat så lite dieder men jag tyckte den kändes tunn och svår :)

Igår blev det 2 varv löpning på åsen oxå i mina vibram fivefingers, det absolut bästa köpet jag gjort tror jag!! Underbara skor och nu börjar jag ha styrkan att använda dom lite längre sträckor oxå (ca 5km) men jag räknar med att kunna göra milen med dom innom en månad. Efter löpningen drog jag å Zara ett hårt pass i garaget oxå (kanske förklarligt varför det gick så kasst idag, jag var för sliten) efter det så tog vi oss en liten promenad oxå innan vi bänkade oss framför tvn :)

Grymt sliten i fingrarna oxå... Gammal hud har börjat släppa och jag har bara babylen hud kvar på fingertopparna och jag tror det oxå bidrog till att det gick dåligt idag, det gör ju så sjukt ont :)


DWS 2012


RSS 2.0