dålig uppdatering igen....

Har nog gjort en hel del sen jag sist uppdaterad, jag, Aron och Fredrik har varit och mörkerklättrat is på källsberget, först tänkte vi klättra branta men heey, där finns ingen is!! Så det blev kanske 300m tokhuggande på flacka ist.. Rigga topprep och körde på!

I söndags var jag å Aron och turades på storkanis, mkt fin turdag fick vi med 3 suveräna åk... Dessvärre gick min ena stighud sönder sista året så vi fick boothika upp i bristande skare... Sjukt jobbigt men bra träning och väl värt det =)

Det är ganska exakt en månad kvar innan vi ska till keb och nygrens... Jag har varit en väldigt dålig människa och njutit alldeles för mkt av det goda här i livet... Samtidigt som jag varit sjuk och hängig så ingen träning heller vilket resulterat i 6kg upp... Skamligt säger jag bara... Så nu har jag pratat med frun och hon har lovat hjälpa mig, spöa mig och plåga mig i form på en månad så jag orkar med keb... Hoppas hon lyckas =)
sommar

Ja nu börjar sommaren komma med stora steg... Man har ju alltid stora planer inför sommaren, min tanke är väl att jag ska försöka klättra mer trad, jag ska faktiskt försöka lägga lite hexor för vinterträning och sen är väl målet en resa till lofoten i sommar där man känner sig säker på kanske grad - 6 ivf. Det skulle vara skoj med fler långturer =)

Sen är väl planerna boulderträffen i gaisenjarga
Jag ska se möjligheterna att utveckla en sportklippa jag hittat med starkt överhäng
Jag planerar att dra ihop en egen boulderträff
Försöka göra nå turer på hundbergets huvudvägg
Fira av och se möjligheterna med kvällsberget

Ja sakerna är många och tiden knapp... Vi hoppas man hinner så mkt som möjligt av det man vill =)

tillbakablick

Satt å kollade igenom nå bilder från sommaren... Kom fram till att ibland gör det ont att vara klättrare... Har tagit lite olika kort från olika klätterdagar och nu när ute säsongen står för dörren kanske det passar med en tillbaka blick på vad man har att vänta till våren =)Laponiaträffen Stora sjöfallet

jag återkommer med reseberättelse och fina bilder lite senare när jag har tid!! tillsvidare får ni nöja er med finvädret vi fick under lördagens prövningar =)
 
 
 
 

laponiaträffen 2013 from Johan Norén on Vimeo.


RSS 2.0