Lofoten 16-17 juli 2012

Orkar inte dra nån reseberättelse just nu men jag kastar upp alla bilder från resan!!
 
Jag har verkligen haft en sjukt underbar resa!!! fan man vill ju bara tillbaka igen =)
 
.

Bultkurs med Borrbult

Ett reportage av Magnus som höll i kursen
 
Borrbult

lofoten

imorrn drar jag till lofoten... Blir bara en snabbvisit men förhoppningsvis är vädret bra :)

ny highpoint..

kom till en ny highpoint på bigger than jim idag, 2 flytt bort från ankaret så misslyckades jag... fan vad jag blev besviken, jag har kört den där leden så många gånger nu å fallit å fallit på samma ställe varje gång, nu tog jag mig förbi det och trodde faktiskt jag skulle sätta leden men se icket, aaah så sjukt surt, kunde jag bara inte ha gjort det och fått den tillfredställelsen att äntligen få ticka av den??
 
hade ju iofs som mål i år att göra en 7b och innan året är slut så har jag ju klarat den, men ändå.... jag var ju så nära.....

klättring

klättringen går bara sämre å sämre känns det som... varför blir jag aldrig bättre??

Bultning på Krossberget


Sådär ja! då har man varit delaktig i att öppna upp en ny sportklippa i Piteå! vi är långt ifrån färdiga men nu finns det ivf 7 färdigbultade leder varav en kan möjligvis ligga runt 7c-8a, svårt att säga nu men.
vi har utrustning för att bulta 3 till så få se när det blir att komma till skott med det!
 
Klättrade även en led som jag bultade så det blev väl nå form av FA, svårt att veta när klippan topprepats förut och gjorts lite olika former av bestigningar, men för mig spelar det ingen roll.. jag är då först att göra den på bult =) döpte den till boondock saint och är väl i nedre 6 registret.. troligvis 6a...
 
Sen är det ju sjukt mkt borstning kvar dock =( det är ju kanske inte det roligaste! men men det är ju kul att utveckla nå nytt ställe =) 
 
t
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0