expedition keb

Den 17e april smäller det, då packar jag och Aron ihop oss och drar upp till kebne. Målet är att bestiga sydtoppen genom nygrens led vintertid, sen om det tillåts så är planen att chasha skidorna under hängdrivan medans vi gör kamvandringen, sen tar vi oss tillbaka för att skidra triangeln ner =)

Tyvärr kommer vi bara ha 2 dagar på oss så jag hoppas vi har vädret med oss och att vi hinner göra nån mer topptur

Jag längtar verkligen sjukt mkt efter det här, tror det kommer bli helt kanon!Nygrens led vintertid
Kanis och sjukdon

Så har man gått å dragit på sig nå form av sjukdom... Började i fredags när jag var i kanis och jibbade... Lördagkväll var jag helt utslagen med en illavarslande hosta så jag trodde lungorna skulle komma upp... Nu känner jag mig hyfsat frisk men när jag går dom 2 trapporna upp till jobbet är jag så andfådd att det nästan svartnar för ögonen =( jag har inte tid eller orken att vara sjuk nu... Jag vill bara ut ut ut!

Kanis i fredags blev det en jibb session... Har gett mig fasen på att lära mig hoppa big jump och raila... Gick hyfsat bra och jag blir ju bättre... Lyckades med några korsade mute och några helt okej rails trots att jag var svag och mådde dåligt (var ju sjuk)Första BJKinken2a BJBoxenAnd the crazy dude =)


Har även beslutat att jag måste börja försöka äta både mindre portioner och äta nyttigare... Jag måste ta tag i min misskötta kropp...

airtrim

Har haft lite ont i lungorna den sista veckan och fick så äntligen tummen ur att köpa en airtrim som jag beslutade mig redan förra året för att köpa... Testade den idag på väg till jobbet i - 13 och jag tycker den verkar funka bra.. Måste ju självklart testa den hårdare men hittills är jag nöjd =)

Airtrimen höjer inandningsluften med ca 30 grader med sportfiltret, så på pappret andas du +10 gradig luft om det är - 20 ute... Har man hosta och torr i halsen kan man även sova med ett astmatiker som tar tillvara på så mkt fuktighet det går och värmer även luften ännu mer...Ps: jag vet att bilderna är upp och ner men det är min telefon som laddar upp dom så och jag kan inte vänta på dom.... Dom är tagna åt rätt håll och är rätt i galleriet men när jag laddar upp dom hamnar dom uppochner. Nån som vet varför och hur man läser det?

dålig uppslutning

Idag var det dålig uppslutning i lyan, bara jag å Micke som kämpade... Men det är tungt att komma igång igen när vi varit så slappa så länge... Men jag hoppas det börjar rulla på som vanligt nu när alla helger är förbi och den vanliga vardagen åter rullar som vanligt... Idag blev det ett pass med yxorna, är ju bara en månad till isklätterträffen så det kan ju vara idé vänja sig med yxorna lite... Hoppas verkligen även man ska ta sig ut å knacka lite is på riktigt oxå, nån som hänger på?  

isen på hundberget

Igår så var Anders och en kompis till han och körde isfallen på hundberget som jag skrev om här för ett tag sen, dom körde pepparkaksgubben som dom tyckte höll WI 3+ och Aequitas som dom tyckte höll WI 5

Kommentarer som
"bästa isen jag nånsin klättrat"
"finast i älvsbyområdet"

Gör att fallen på hundberget nog är värda ett besök, Anders uppger även att fallen fortsätter att växa och blir bara bättre å bättre.Pepparkaksgubben
Aequitas till vänster och veritas till höger

Offpist träning och mt. Everest bestigning?!?!

Igår så lurade jag ut min kära hustru att vi skulle boota upp för kanis backen och ta ett åk i pannlampans sken, sagt och gjort så packa vi grejerna,stack iväg och parkerar uppe vid kanis... Det var ju lite bitit i luften ca - 17C ungefär så jag skiter i att öppna upp dragkedjorna helt enkelt... Zara däremot som fryser lätt började pälsa på sig tills det såg ut som hon skulle ge sig i kast med mt. Everest... Det såg ju verkligen för roligt ut så jag frågade lite fint om hon verkligen skulle ha på sig allt de där och tydligen så tyckte hon det var en bra idé (tror hon ångrade sig halvvägs upp då hon ivf fällde ner kapushongen)Idag drog jag ivf iväg till en sandbacke som finns i Vidsel ner mot älven, 20 fallhöjdsmetrar och ca 40-45 graders lutning för att träna mig på offpiståkningen... Inga träd inga faror ingenting, bara orörd puder och jag.. . Det blev 20 åk och totalt 400 fallhöjdsmetrar och jag har lärt mig sjuuukt mkt på bara idag... Jag åker garanterat 3ggr så bra puder nu mot vad jag gjorde imorse... Så det är faktiskt ett tipps till nybörjare! Sen är det ju kanonbra träning och hur skoj som hellst! Sen är det perfekt med - 20 för då vill man inte sitta å vila så mkt =)
Nä den här dagen var kanon!


RSS 2.0